dissabte, 4 de gener del 2014

Cogulló de Cal Torre - Bages

Aproximació en cotxe:
Des de Manresa hem agafat la carretera C-37 direcció Igualada, hem anat seguint fins a trobar el trencall de Castellfollit del Boix, hem girat i en 4 km ens ha portat al poble de Castellfollit.
La nostra intenció era deixar el cotxe al poble i agafar la pista que surt al final del carrer principal direcció al Cogulló ja caminant, però la pluja ens ha fet dubtar i hem seguit la pista amb cotxe fins a trobar, a la nostra dreta, el cartell indicant el camí cap al Cogulló. Hem aparcat. Veient que el temps millorava hem començat aquí la caminada.

Itinerari a peu:
Hem seguit el camí i les marques de PR fins arribar a la carena, hi ha molts camins i trencalls però tots van a parar, amb més volta o drecera, a la pista que et porta al cim.
A l'arribar a la carena anem cap a la dreta fins dalt el Cogulló, hi ha una caseta forestal, una taula, el vèrtex geodèsic, una senyera i molt bona vista.

Retorn:
Hem tornat enrera per la mateixa pista de la carena deixant trencalls i seguint recte direcció Sant Miquel de Grevalosa, arribem al trencall de l'ermita, ens hi arribem i tornem al trencall per seguir direcció Molí del Pubill, seguim la pista, travessem la riera Grevalosa i arribem a una pista asfaltada, seguim cap a l'esquerra, arribem a un trencall amb cartells indicadors, nosaltres anem cap a l'esquerra (si seguíssim recte aniríem directament a Castellfollit) per arribar a l'inici de l'itinerari, cal deixar les dues pistes que trobem a la nostra esquerra

Per fer aquest recorregut ens hem basat en la publicació de Descobrir.cat


Track d'aquest itinerari. Cogulló de cal Torre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada